Information gällande behandling av dina personuppgifter

Webmaster    24 Jun : 10:55
 None    Nyheter

Vi i styrelsen för Föreningen Stridsvagn S är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss och på vår hemsida. Vi vill därför berätta att vi anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya och skärpta dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj.
I våra uppgifter om medlemmar som finns på vår hemsida, ser du tydligt vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas.
De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss (som adress, mobilnummer, mailadress etc.) när du exempelvis registrerar dig på vår hemsida för att ta det an den information som finns där.

Vi använder dina personuppgifter för att kunna skicka information, kallelser till möten och annan information till dig eller för att kunna hålla dig uppdaterad kring de uppgifter vi genomför inom föreningen.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade och du kan säga nej till direktmarknadskommunikation från oss. Ta gärna del av vår nya integritetspolicy på Föreningen StridsvagnS.se för fullständig information (Är till del infört redan nu, men kommer att uppdateras när omarbetningen av hemsidan är klar). Alla personuppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR (motsvarar den tidigare PUL, personuppgiftslagen).

Du som inte längre önskar vara med på vår hemsida eller vill avaktivera mailutskick, meddela vår webmaster.

2018 September

Events this Month: 2