Tuesday 22 August 2017

Föreningen Stridsvagn S årsmöte 2017

Webmaster    22 Aug : 20:14

IMG_0088.JPG.jpg

Föreningen samlade för årsmöte vid Villingsberg herrgård och firar 15 år som sammanslutning, samtidigt som det i år är 60 år sedan Sven Berge tog patentet och 50 års sedan den första serieleveransen av stridsvagn 103.

Hemsidan uppdaterad!

Webmaster    22 Aug : 07:46
 None    Nyheter

Hemsidan har uppdaterats till en modernare version.

Rent grafiskt har sidan förenklats och förtydligats för att bli mer lättöverskådlig och enklare att använda.

Förbättringarna är främst kraftfullare hantering av databasen och hemsidan, men även ett enklare visuellt utseende som även anpassar sig med automatik till surfplattor och smarta mobiltelefoner. Hemsidan som nu visas kommer inom den närmaste tiden att ytterligare uppdateras, men det är främst detaljer och till del den grafiska upplevelsen.

Om du hittar felaktigheter eller andra funktioner som inte är som de skall, kan du använda forumet för att meddela detta. Gärna med en skärmdump om möjligt.

Hoppas sidan skall vara till belåtenhet!

länk till forum för feed back: FORUM

Sunday 18 June 2017

Bok om Stridsvagn 103

Webmaster    18 Jun : 20:07
 None    Nyheter

I december 2016 utkom en ny bok om Stridsvagn 103.

Boken är författad av Andreas Kirchhoff och utgivet på ett tyskt förlag.
Största delen av innehållet utgörs av fotografier med beskrivande text på engelska.
Formatet är liggande A4 med mjuka pärmar.

Merparten av det omfattande bildmaterialet är fotograferat av författaren själv vid
besök på P7 och P5 samt i Hässleholm. Skriften ger en god introduktion till Stridsvagn S och dess historia.

Boken är tryckt i 999 exemplar och kan beställas från:
Verlag Jochen Vollert - Tankograd Publishing
Am Weichsalgarten 5, 91058 Erlangen, Germany

För mer detaljer och beställning klicka på denna länk: www.tankograd.com

Mbt103booklet20170618 640

[Submitted by C VFB]

Monday 12 December 2016

Inloggning på hemsidan!

Webmaster    12 Dec : 15:54
 None    Nyheter

En guide för att hjälpa till med inloggningen

På förekommen anledning! Glöm inte bort dina inloggningsuppgifter!

Viktigt är att skilja på "display name" och "user name".
"Display name" är det namnet du vill att andra skall se dig som i tex forumposter mm. Alltså om man så vill ditt riktiga namn.

"User name" är det namnet du använder för att logga in på hemsidan tillsammans med ditt lösenord. Om man vill kan man ha samma namn som "display" och "user" för att underlätta.

Har du problem med din inloggning, kontrollera att du skriver rätt username och fyller i rätt kodsiffra som visas bakom rastret!

Har du fortfarande problem att logga in? Då kan du beställa ett nytt lösenord eller nytt aktiveringsmail genom att klicka "Forgot password?" eller "Resend activation Email".

Kom ihåg, skriv ner dina inloggningsuppgifter på ett papper!

mvh Webmaster.

Monday 28 March 2016

Stridsvagnen som bröt mot alla regler

Webmaster    28 Mar : 09:21
 None    Nyheter

Ett kort reportage från SVT arkiv

Johannes Weckström (SVT) sände över en länk till detta intressanta reportage.

Strv103svtarkiv

Föreningen tackar för bidraget och publicerar givetvis denna unika sekvens här på hemsidan!

//Webmaster

2018 June

No events for this month.

Senaste forum inläggen