Sunday 24 June 2018

Inbjudan och kallelse till årsmöte 2018 22-23 Augusti i Halmstad

Webmaster    24 Jun : 10:58

---

Föreningen stridsvagn S hälsar dig välkommen till Årsmöte 2018 på Försvarsmaktens Tekniska Skola FMTS i Halmstad 22 – 23 augusti 2018

Årsmöte och besök Traditionsrummet
Förläggning på logement på skolan,
Stridsvagn S överraskar oss
På kvällen Gemensam middag

Studiebesök FMTS och LV 6

För detaljerat program se bifogat dokument.
Annual_meeting_2018_Halmstad_.pdf

Ekonomi:
Kostnaden är 400 kr.
Följande ingår: Boende, Gemensam middag,
Frukost och luncher samt fika.

Anmälan:
till årsmöte 2018 och studiebesök FMTS och LV6 görs senast den 8 augusti,
med personnummer, namn och mobiltelefonnummer enligt nedan

Inom ”Karlskogaområdet”: Kent Connedal 0705575265, kentconnedal@telia.com

Övriga: Åke Mårdh 070 825 58 69, ake.mardh@telia.com

Anmälan är bindande och inbetalning görs snarast till vårt
Plusgirokonto 39 55 38-2 och senast den 8 augusti.

Transporter:
Till och från i egen regi. Tänk på samåkning!
Efter anmälan om deltagande, görs en samordning avseende bilar,
och deltagare, från de olika platserna.

Väl mött i Halmstad och två innehållsrika dagar,
hälsas alla S-vagnsvänner av Styrelsen

Styrelsen uppmanar alla medlemmar att ge förslag på aktiviteter, samt
lämpliga besöksmål, för resor och årsmöten.

OBS! Glöm ej att betala Årsavgiften, som är 150 Kr.
Vårt räkenskapsår är 2018-07-01 till 2019-06-30.
Vårt Plusgirokonto är 39 55 38-2

Karta Flottiljomr Det  Strv S

Information gällande behandling av dina personuppgifter

Webmaster    24 Jun : 10:55
 None    Nyheter

Vi i styrelsen för Föreningen Stridsvagn S är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss och på vår hemsida. Vi vill därför berätta att vi anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya och skärpta dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj.
I våra uppgifter om medlemmar som finns på vår hemsida, ser du tydligt vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas.
De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss (som adress, mobilnummer, mailadress etc.) när du exempelvis registrerar dig på vår hemsida för att ta det an den information som finns där.

Vi använder dina personuppgifter för att kunna skicka information, kallelser till möten och annan information till dig eller för att kunna hålla dig uppdaterad kring de uppgifter vi genomför inom föreningen.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade och du kan säga nej till direktmarknadskommunikation från oss. Ta gärna del av vår nya integritetspolicy på Föreningen StridsvagnS.se för fullständig information (Är till del infört redan nu, men kommer att uppdateras när omarbetningen av hemsidan är klar). Alla personuppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR (motsvarar den tidigare PUL, personuppgiftslagen).

Du som inte längre önskar vara med på vår hemsida eller vill avaktivera mailutskick, meddela vår webmaster.

Tuesday 22 August 2017

Föreningen Stridsvagn S årsmöte 2017

Webmaster    22 Aug : 20:14

IMG_0088.JPG.jpg

Föreningen samlade för årsmöte vid Villingsberg herrgård och firar 15 år som sammanslutning, samtidigt som det i år är 60 år sedan Sven Berge tog patentet och 50 års sedan den första serieleveransen av stridsvagn 103.

Hemsidan uppdaterad!

Webmaster    22 Aug : 07:46
 None    Nyheter

Hemsidan har uppdaterats till en modernare version.

Rent grafiskt har sidan förenklats och förtydligats för att bli mer lättöverskådlig och enklare att använda.

Förbättringarna är främst kraftfullare hantering av databasen och hemsidan, men även ett enklare visuellt utseende som även anpassar sig med automatik till surfplattor och smarta mobiltelefoner. Hemsidan som nu visas kommer inom den närmaste tiden att ytterligare uppdateras, men det är främst detaljer och till del den grafiska upplevelsen.

Om du hittar felaktigheter eller andra funktioner som inte är som de skall, kan du använda forumet för att meddela detta. Gärna med en skärmdump om möjligt.

Hoppas sidan skall vara till belåtenhet!

länk till forum för feed back: FORUM

Sunday 18 June 2017

Bok om Stridsvagn 103

Webmaster    18 Jun : 20:07
 None    Nyheter

I december 2016 utkom en ny bok om Stridsvagn 103.

Boken är författad av Andreas Kirchhoff och utgivet på ett tyskt förlag.
Största delen av innehållet utgörs av fotografier med beskrivande text på engelska.
Formatet är liggande A4 med mjuka pärmar.

Merparten av det omfattande bildmaterialet är fotograferat av författaren själv vid
besök på P7 och P5 samt i Hässleholm. Skriften ger en god introduktion till Stridsvagn S och dess historia.

Boken är tryckt i 999 exemplar och kan beställas från:
Verlag Jochen Vollert - Tankograd Publishing
Am Weichsalgarten 5, 91058 Erlangen, Germany

För mer detaljer och beställning klicka på denna länk: www.tankograd.com

Mbt103booklet20170618 640

[Submitted by C VFB]